Ceremonie

Reis naar je onderbewuste

De natuur biedt ons met plantmedicijnen een middel om diep gelegen emoties naar het bewuste te brengen. Hiermee krijg je toegang tot nieuwe inzichten, zelfheling en magische ontmoetingen. Plantmedicijnen worden ook 'teacher plants' genoemd. Met de teacher plants leer jezelf beter kennen en je plaats in het grote geheel. Er wordt een proces in gang gezet waarmee je een duik in de diepte van je ziel neemt. Wanneer wij als mensen de behoefte voelen om naar binnen af te reizen, is de natuur is zo gul ons te helpen om het leven vanuit een breder en holistisch perspectief te kunnen aanschouwen. Hiermee kunnen wij onszelf ontwikkelen en waar nodig onszelf helen.

Wij zien het als onze missie om daar een veilige bedding voor te bieden. Wij werken vanuit een spiritueel therapeutische setting met als taak om blokkades op te sporen, ruimte te geven en te transformeren, waardoor de diepe essentie weer gevoeld kan worden en de liefde weer kan stromen. Onze rol tijdens de ceremonie is veiligheid bieden en liefdevol aanwezig te zijn. Waar nodig ondersteunen we bij het proces om naar diepste pijnstukken af te kunnen reizen. Bij ons staat de warme menselijke verbinding voorop.

Voor meer informatie, of interesse in een persoonlijke ceremonie, vul het contact formulier in. Minimum leeftijd is 18 jaar.