Tarot

De kracht van symbolen

De Tarotkaarten worden al eeuwenlang geraadpleegd voor allerhande levensvragen. De Tarot is omhuld met mysterie, maar in feite is het een praktisch hulpmiddel dat inzicht biedt in de innerlijke wereld en persoonlijke omstandigheden. De wijsheid schuilt in de symbolen op de kaarten. Symbolen communiceren rechtstreeks met het onderbewuste. Dit is de kracht van de Tarot. Degenen die de kaarten laten raadplegen willen graag advies over (liefdes)relaties, werk, keuzes maken, persoonlijke ontwikkeling of helderheid over bepaalde gebeurtenissen.

Oude wijsheid

Zie de Tarot als een oude wijze vriend (of vriendin). Hij/zij heeft alles al meegemaakt, begrijpt hoe mensen zich tot elkaar verhouden, doorziet zelfsabotage, weet hoe zaken werkelijk in elkaar steken en wat de consequenties zijn van bepaalde handelingen. Deze vriend of vriendin heeft altijd het beste met je voor. En ja deze vriend(in) weet ook wat de toekomst brengt, want die bepaal je namelijk helemaal zelf, wanneer je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen koers. Alles is in beweging, je hebt soms alleen goede raad en inzichten nodig om het vervolg van je weg te bepalen. Zoals Einstein zei: "Waanzin is steeds opnieuw hetzelfde doen, en dan verschillende uitkomsten verwachten." De Tarot helpt je werken aan de gewenste uitkomst.

Dit zijn de meest gestelde vragen. Wat is jouw vraag?

Het consult

Het consult begint met een toelichting op jouw geboortekaart en met een persoonlijkheidsanalyse. Daarna wordt de vraag of kwestie behandeld met behulp van een verklarende legging. Je kan ook vragen om een jaarlegging of horoscooplegging, al naar gelang je behoefte. Een legging is een patroon met bijbehorende indicaties en verwijzingen naar levensthema's.