Over mij

Missie

Welkom! Ik ben Rachel van der Waal, een gepassioneerde professional op het gebied van transformatie en levensbegeleiding. Met mijn diverse expertise als gediplomeerd Tarot therapeut, trauma release therapeut, lifecoach en procesbegeleider, help ik jou graag om de kern van jouw vraagstuk te ontdekken en tot een effectieve oplossing te komen. Samen met mijn partner, trouwe hond en vrolijke kippen, woon ik in het prachtige buitengebied van Deventer, waar ik tevens mijn praktijk heb gevestigd. Met mijn empathische vermogen en energetische afstemming creëer ik een veilige ruimte waarin we diep kunnen duiken en de antwoorden vinden die verborgen liggen in het quantumveld. Er zijn verschillende manieren om hiermee in contact te komen, en ik heb mezelf ten doel gesteld om met behulp van diverse praktische tools jou te helpen inzicht te krijgen in de onderliggende oorzaken van terugkerende uitdagingen. Het is aan jou om te kiezen welke aanpak het beste bij jou past en waar je behoefte aan hebt.

Achtergrond

Met een solide achtergrond in bedrijfskunde heb ik een succesvolle carrière in het bedrijfsleven gehad. Echter, gedreven door een diepere roeping, ben ik in 2016 gestart met mijn eigen praktijk als Lifecoach. Na verloop van tijd heb ik mijn vaardigheden verder ontwikkeld in Tarot, omdat de symbolen op de kaarten rechtstreeks communiceren met ons onderbewuste. Dit opende nieuwe deuren in mijn coaching. Na het observeren van bepaalde patronen en thema's in mijn praktijk, heb ik me gespecialiseerd in lichaamsgerichte traumatherapie. Bovendien heb ik mijn werkterrein uitgebreid vanuit mijn eigen fascinatie voor de kracht van plantmedicijnen. Deze ontwikkelingen hebben mij in staat gesteld om een holistische kijk te vormen op oorzaken, gevolgen en oplossingen.

Genieten

Het leven zou een genot moeten zijn, net zo vanzelfsprekend als ademhalen. Helaas worden we vaak afgeleid door negatieve omstandigheden en moeizame relaties. Inzicht in deze aspecten kan een 'aha'-moment teweegbrengen en het vertrouwen geven dat alles goed komt. Tarotkaarten bieden precies dat: inzicht, overzicht en uitzicht. Kom het zelf ervaren en laat je verrassen. Als je belemmerd wordt door trauma's, probeer dan eens een BRTT & Breathwork®-sessie. En als je affiniteit hebt met het multidimensionale, nodig ik je uit om deel te nemen aan een ceremonie met plantmedicijnen.

Dankbaar

Ik ben nog steeds enthousiast over de weg die ik ben ingeslagen. Na elk consult voel ik dankbaarheid dat ik dit werk mag doen. Het is mijn passie om zoveel mogelijk mensen te helpen op hun pad naar innerlijke vervulling en geluk. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek zelf de transformerende kracht van mijn begeleiding. Samen gaan we op weg naar een leven vol innerlijke vervulling en geluk.

Aangesloten bij Bewust Deventer