Over mij

Missie

Hallo, ik ben Rachel van der Waal, gediplomeerd Tarot therapeut, trauma release therapeut, lifecoach en procesbegeleider. Met man, hond en kippen woon ik in het buitengebied van de gemeente Deventer. Op dit mooie plekje heb ik ook mijn praktijk. Met groot empathisch vermogen en energetische afstemming kom ik samen met jou tot de kern van de zaak en een oplossing. Alle antwoorden liggen opgeslagen in het quantumveld. Er zijn verschillende manieren om hier contact mee te maken. Ik heb het tot mijn missie gemaakt om met verschillende praktische hulpmiddelen jou te helpen inzicht te krijgen in onderliggende oorzaken van terugkerende ongewenste situaties. Het is maar net welke manier bij jou past of waar je behoefte aan hebt.

Achtergrond

Met een bedrijfskundige achtergrond heb ik een mooie carrière in het bedrijfsleven gehad. Gedreven echter door zingeving ben ik in 2016 een praktijk als Lifecoach begonnen. Na verloop van tijd ben ik mezelf verder gaan bekwamen in Tarot, om reden dat de symbolen in de kaarten communiceren met het onderbewuste. Hierdoor werd ik in staat gesteld nog een stap verder te komen in de coaching. Omdat ik in mijn praktijk bepaalde thema's en patronen observeerde heb ik mij bekwaamd in specifiek lichaamsgerichte traumatherapie. En vanuit mijn eigen fascinatie voor de kracht van plantmedicijnen heb ik mijn werkveld daar ook naar uitgebreid. Door deze ontwikkelingen heb ik een holistische kijk op oorzaak, gevolg en oplossing kunnen vormen.

Genieten

Genieten van het leven zou net zo gewoon als ademen moeten zijn. Maar we worden vaak afgeleid door negatieve aangelegenheden of moeizame relaties. Inzicht hierin geeft vaak een 'aha' moment en het vertrouwen dat het goed komt. Tarotkaarten bieden inzicht, overzicht en uitzicht. Kom het zelfs eens ondervinden. Word je belemmerd door trauma's, probeer dan eens een BRTT & Breathwork ® sessie. Heb je meer met het multidimensionale, dan nodig ik je uit voor een ceremonie met plantmedicijnen.

Dankbaar

Nog steeds word ik blij van de weg die ik ingeslagen ben. Na ieder consult ben ik dankbaar dat ik dit werk mag doen. Het is mijn passie om zoveel mogelijk medemensen te helpen op hun weg naar innerlijke vervulling en geluk

Aangesloten bij Bewust Deventer