Over mij

Missie

Hallo, ik ben Rachel van der Waal, gediplomeerd Tarot therapeut, Lifecoach en ceremoniebegeleider. Met man, hond en kippen woon ik in het buitengebied van de gemeente Deventer. Op dit mooie plekje heb ik ook mijn praktijk. Met groot empathisch vermogen en energetische afstemming kom ik samen met jou tot de kern van de zaak en een oplossing. Alle antwoorden liggen opgeslagen in het quantumveld. Tarot is één manier om hiermee contact te maken. Ik heb het tot mijn missie gemaakt om jou te laten inzien dat Tarot een praktisch hulpmiddel is om inzicht te krijgen in onderliggende oorzaken van terugkerende ongewenste situaties.

Genieten

Genieten van het leven zou net zo gewoon als ademen moeten zijn. Maar we worden vaak afgeleid door negatieve aangelegenheden of moeizame relaties. Inzicht hierin geeft vaak een 'aha' moment en het vertrouwen dat het goed komt. Tarotkaarten bieden inzicht, overzicht en uitzicht. Kom het zelfs eens ondervinden.

Achtergrond

Met een bedrijfskundige achtergrond heb ik een mooie carrière in het bedrijfsleven gehad. Gedreven echter door zingeving ben ik in 2016 een praktijk als Lifecoach begonnen. Na verloop van tijd ben ik mezelf verder gaan bekwamen in Tarot, om reden dat de symbolen in de kaarten communiceren met het onbewuste. Hierdoor werd ik in staat gesteld nog een stap verder te komen in de coaching. Door de resonantie met de kaarten in beeld te brengen wordt het helder waar je bewust mee aan de slag kan. Kwesties die knellen kunnen zo verbeterd worden of zelfs opgelost. Hoe fijn is het om te kunnen helpen om zaken en/of mensen te doorgronden en - middels een op gang gebracht innerlijk proces- anderen (weer) grip op situaties te laten krijgen.

Dankbaar

Nog steeds word ik blij van de weg die ik ingeslagen ben. Na ieder consult ben ik dankbaar dat ik dit werk mag doen. Het is mijn passie om zoveel mogelijk medemensen te helpen op hun weg naar innerlijke vervulling en geluk

Aangesloten bij Bewust Deventer