Ceremonie

Reis naar je innerlijke zelf: Heling en transformatie met teacher plants

Ontdek je Onderbewuste - Reis naar Zelfheling met Teacher Plants

De natuur heeft ons een bijzonder geschenk gegeven - teacher plants, beter bekend als plantmedicijnen. Deze krachtige middelen bieden ons de mogelijkheid om diep verborgen emoties naar het bewuste te brengen en toegang te krijgen tot nieuwe inzichten, zelfheling en magische ontmoetingen. Hoewel de officiële term 'plantmedicijnen' niet gebruikt wordt, zijn wij ervan overtuigd dat deze teacher plants ons kunnen begeleiden op onze reis naar zelfheling en groei. Onze focus ligt voornamelijk op het gebruik van psilocybine en cacaobliss, krachtige bronnen van helende energie. Met deze teacher plants leer je jezelf beter kennen en ontdek je jouw plek in het grote geheel van het leven. Een diepgaand proces wordt in gang gezet, waardoor je een fascinerende duik neemt in de diepte van je ziel.

Reis naar je innerlijke zelf: Heling en transformatie met teacher plants

Ceremonies

Bij Huis Van Overgave streven we ernaar een setting te bieden waar zelfheling plaatsvindt. Onze ceremoniële praktijk is geworteld in spiritualiteit en therapeutische principes met een sjamanistische inslag. Het doel is om blokkades te identificeren en ruimte te geven voor heling en transformatie. Op deze manier kun je weer contact maken met de diepste essentie van jezelf en de stroom van liefde laten bloeien. Ons team staat liefdevol en ondersteunend voor je klaar tijdens de ceremonie. We creëren een veilige omgeving waarin je naar de diepste pijnstukken kunt reizen en ze met compassie kunt benaderen. De warme menselijke verbinding is voor ons essentieel. Of je nu kiest voor een 1 op 1 sessie, samen met een partner de ceremonie wilt ervaren, of liever in groepsverband deelneemt, wij zijn er om je te begeleiden op deze bijzondere ontdekkingsreis. Voel de roep van je onderbewuste en laat Huis Van Overgave je helpen op je pad naar persoonlijke groei en heling. Neem vandaag nog contact met ons op om een ceremonie te plannen en jezelf te openen voor een wereld van nieuwe mogelijkheden.

Voor meer informatie, of interesse in een persoonlijke ceremonie, vul het contact formulier in. Minimum leeftijd is 18 jaar.