Recensies

owl TRANSPARENT
Lees hier de ervaringen van degenen die jou voorgingen
"Een paar weken geleden heb ik een Tarotsessie met Rachel gehad. Ik moet zeggen dat ik vroeger nogal sceptisch was naar alles wat te maken had met 'het onverklaarbare'. Door mijn positieve ervaring waarin ik zoveel toevalligheden meemaakte dat het geen toeval meer was, heb ik juist ontdekt dat het tegenovergestelde van mijn sceptisch de waarheid is: Tarot is next level spirituele coaching! Met Rachel heb ik een bijzondere sessie gehad (circa 60 minuten) waar ik supermooie inzichten uit heb gehaald die ik nu iedere dag mee kan nemen in het pad van mijn Hart! Niet twijfelen, maar doen! Rachel luistert echt naar je en laat zich als medium meenemen door de energiestromen, waardoor ze jou kan vertellen wat je nodig hebt om weer vooruit te komen! Het is t waard!"
"Onlangs een verhelderende tarotlegging gehad bij Rachel. Bijzondere inzichten, herkenning en ook ontroering. Rachel doet dit op een prettige no-nonsense manier en zeker niet zweverig. Nu zelf aan de slag met de tools die ik gekregen heb. Ik kan het jullie zeker aanraden."
"Nuchter als ik ben, en wars van alles wat ook maar in de buurt komt van zweverigheid, prikkelen dit soort zaken vaak mijn lacherigheid. Dus met een gezonde dosis scepsis gaf ik mij over aan de legging maar al snel had Rachel toch mijn aandacht gegrepen. Bijzonder was hoe ontzettend snel je via de kaarten tot inzichten en daarmee gesprekken komt, misschien wel gesprekken die zonder de legging nooit tot stand waren gekomen. Ik denk dan ook dat met name daar de kracht ligt van Rachel en de manier waarop zij de tarrot kaarten gebruikt."
David
Ondernemer
"Mijn eerste ontmoeting met het Huis van Overgave, Rachel. Lichtelijke gespannen en enthousiast keek ik uit naar mijn reading. Ik had geen idee wat ik kon verwachten en wat er uit zou komen. Al enige tijd ben ik op zoek naar mij zelf. Wie is Stefanie? Wat is belangrijk voor haar? Wat wilt ze nog echt uit het leven halen? Ik had al wat voorwerk gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling maar was nog erg onzeker over het leven. Ik zocht naar antwoorden. Zo kwam ik dus ook terecht bij Rachel. Rachel stelt je heel erg op je gemak. Dit heeft vooral te maken met hoe ze overkomt, heel rustig en zeker. Een soort nuchter/ no nonsens gevoel wat ik heel erg fijn vond op dit gebied omdat je daardoor heel relaxt je reading in gaat, wat natuurlijk ook de bedoeling is. De reading heeft mij ontzettend veel gegeven. Het heeft mij niet alleen veel nieuwe inzichten gegeven maar ook heel veel bevestigingen op vragen waar ik zelf erg twijfelend in stond. Ergens diep in mijn hart wist ik het wel maar durfde ik het niet te zien of te voelen maar de reading heeft mij dat extra duwtje gegeven wat ik echt nodig had. Het voelde alsof alles op z’n plek viel. Er viel een last van mijn schouders en er ontstond een frisse moed om door te gaan en door te pakken. Nu ik dit schrijf voel ik de goede energie weer omhoog komen, het enthousiaste gevoel. Het heeft mij veel positieve energie gegeven, mijzelf nog beter leren kennen en tegelijkertijd een heel rustgevend gevoel. In een woord ; BIJZONDER! Lieve Rachel, ontzettend bedankt voor deze mooie middag, jij hebt mijn ogen geopend. Ik kom zeker weer terug in de toekomst!"
"Na het overlijden van mijn vader begin dit jaar, kwam ik bij Rachel terecht. Ik zat vol met vragen en liep met mijn ziel onder mijn armen. Zij adviseerde een jaarlegging en daar stond ik voor open. De legging was zo bijzonder en correct. Echt hoe mijn leven er op dat moment ook uit zag. Ik ben zeer dankbaar voor de legging die zij voor mij heeft gelegd. En omdat het een jaarlegging was kan ik ook kijken naar de aankomende maanden en wat mij eventueel te wachten staat, dat is voor mij toch een stok achter de deur. Ik kan het iedereen aanraden, je zal versteld staan😊"
Fatima
Wijkcoach
"Door ziekte en grote veranderingen afgelopen jaren raakte ik zo nu en dan van mijn basis af. De basis van wat voor mij belangrijk is en ook het luisteren naar mijn innerlijke zelf. Door middel van een tarot sessie via video met Rachel kreeg ik weer inzicht in waar ik voor sta, wat mij echt gelukkig maakt en waar mijn basis ligt. Door het leggen van de kaarten kreeg ik antwoorden op veel vragen, onder andere ook de betekenis van mijn dromen over mijn moeder. Ben dankbaar voor het inzicht na deze sessie, Super! Dank Rachel en veel succes met deze uitdaging."
Sri Yanti
medisch secretaresse