Recensies

Onlangs heb ik een prachtige Trauma-Release dag bijgewoond van BRTT die Rachel & Esther begeleidde Ik stapte in omdat ik wist dat ik hierbij had te zijn, zonder een verwachting. Ook al had ik nog nooit van BRTT gehoord. Soms heb je momenten dat je ergens naartoe gaat en zodra je weer weg gaat wordt het duidelijk dat bij de heenreis een leven voor was en na deze dag is er absoluut een Leven na. Er is zoveel gezien en losgekomen en opgelost wat al jaren aan het sluimeren was. En niets was teveel.... het oude werd gezien en kon daardoor ook verzachten en meer oplossen Rachel zag mij, ze hoorde mij en je hoeft haar niets uit te leggen, ze is er gewoon, volledig aanwezig en ook Esther zij aan zij! Wat een veilige bedding heb ik hier gevoeld, ja dan kan alles gebeuren wat nodig was. Schudden, huilen, geluid maken, lachen en gewoon voelen in wie ik ben! Dank voor deze prachtige ervaring en vooral de aanwezigheid van jou Rachel en Esther. Ik heb al vele therapie vormen beleefd maar deze dag was zo compleet, omdat ik letterlijk bewust werd in mijn aardse lichaam, en dit wilde ik zo graag! Liefs Maya
Maya
Spiritueel coach
Ik vond het erg spannend om voor de eerste keer een psychedelische ceremonie te ervaren. In het verleden had ik een minder fijne ervaring met het "plantmedicijn". Maar toen gebruikte ik het vooral om te experimenteren als puber, zonder begeleiding, doel of informatie over de hoeveelheid en werking. De ceremonie met Rachel was erg bijzonder, intens en emotioneel. Het heeft mij veel extra inzichten gegeven en antwoorden op mijn angsten. De begeleiding die Rachel hierin gaf was niet alleen professioneel maar erg liefdevol, beschermend en gaf mij stabiliteit in deze "reis". Door haar ervarenheid en gevoel als begeleider zou ik haar met liefde adviseren voor degene die ook een "reis" in en met zichzelf willen maken om (voor mij dan) aan traumatisch ervaring uit het lichaam te verwijderen. Doordat het mijn gezondheid al een hele tijd beïnvloed. Het geeft rust om meer inzicht te krijgen in een traumatische ervaring om dit niet langer te laten beïnvloeden door het leven in het heden. Dank lieve Rachel om deze reis onder jouw begeleiding en liefde te mogen ervaren! ❤️
Yanti
Doktersassistent
Toen ik binnen stapte bij Rachel voelde ik me al snel op mijn gemak. Rachel straalt een hele goede en rustige energie uit waardoor je helemaal ontspannen wordt. Ik zat vol vragen over dingen die me op dat moment dwars zaten, en de reading heeft mij erg geholpen. Het gaf mij inzicht en oplossingen. Sommige dingen die Rachel zei waren best bizar. Hoe kun je dit weten zonder dat ik je het heb verteld? “Dat is de energie van de kaarten”. Rachels sterke kant is luisteren, je voelt je echt gehoord. Deze tarot reading was erg bijzonder en is zeker aan te raden! Heel erg bedankt voor alles lieve Rachel.
Fleur
Student
Zodra ik binnen stapte in de praktijk van Rachel voelde ik een warmte en rust over mij heen komen, want wat een rustgevende en heerlijke energie heeft deze vrouw bij zich. Ik kwam bij Rachel met een aantal vragen. Samen met haar ben ik een tarotsessie aangegaan. De kaarten die naar boven kwamen gaven veel duidelijkheid, en zonder ook maar iets verteld te hebben, over wie ik ben. Rachel neemt echt de tijd voor je, laat je vooral op je gemak voelen en wat ik heel belangrijk vind, ze laat jou in jouw waarde. Geen vraag is te gek. Lieve Rachel heel erg bedankt hiervoor!
Febri
Verpleegkundige
"Een paar weken geleden heb ik een Tarotsessie met Rachel gehad. Ik moet zeggen dat ik vroeger nogal sceptisch was naar alles wat te maken had met 'het onverklaarbare'. Door mijn positieve ervaring waarin ik zoveel toevalligheden meemaakte dat het geen toeval meer was, heb ik juist ontdekt dat het tegenovergestelde van mijn sceptisch de waarheid is: Tarot is next level spirituele coaching! Met Rachel heb ik een bijzondere sessie gehad (circa 60 minuten) waar ik supermooie inzichten uit heb gehaald die ik nu iedere dag mee kan nemen in het pad van mijn Hart! Niet twijfelen, maar doen! Rachel luistert echt naar je en laat zich als medium meenemen door de energiestromen, waardoor ze jou kan vertellen wat je nodig hebt om weer vooruit te komen! Het is t waard!"
"Onlangs een verhelderende tarotlegging gehad bij Rachel. Bijzondere inzichten, herkenning en ook ontroering. Rachel doet dit op een prettige no-nonsense manier en zeker niet zweverig. Nu zelf aan de slag met de tools die ik gekregen heb. Ik kan het jullie zeker aanraden."
"Nuchter als ik ben, en wars van alles wat ook maar in de buurt komt van zweverigheid, prikkelen dit soort zaken vaak mijn lacherigheid. Dus met een gezonde dosis scepsis gaf ik mij over aan de legging maar al snel had Rachel toch mijn aandacht gegrepen. Bijzonder was hoe ontzettend snel je via de kaarten tot inzichten en daarmee gesprekken komt, misschien wel gesprekken die zonder de legging nooit tot stand waren gekomen. Ik denk dan ook dat met name daar de kracht ligt van Rachel en de manier waarop zij de tarot kaarten gebruikt."
David
Ondernemer
"Mijn eerste ontmoeting met het Huis van Overgave, Rachel. Lichtelijke gespannen en enthousiast keek ik uit naar mijn reading. Ik had geen idee wat ik kon verwachten en wat er uit zou komen. Al enige tijd ben ik op zoek naar mij zelf. Wie is Stefanie? Wat is belangrijk voor haar? Wat wilt ze nog echt uit het leven halen? Ik had al wat voorwerk gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling maar was nog erg onzeker over het leven. Ik zocht naar antwoorden. Zo kwam ik dus ook terecht bij Rachel. Rachel stelt je heel erg op je gemak. Dit heeft vooral te maken met hoe ze overkomt, heel rustig en zeker. Een soort nuchter/ no nonsens gevoel wat ik heel erg fijn vond op dit gebied omdat je daardoor heel relaxt je reading in gaat, wat natuurlijk ook de bedoeling is. De reading heeft mij ontzettend veel gegeven. Het heeft mij niet alleen veel nieuwe inzichten gegeven maar ook heel veel bevestigingen op vragen waar ik zelf erg twijfelend in stond. Ergens diep in mijn hart wist ik het wel maar durfde ik het niet te zien of te voelen maar de reading heeft mij dat extra duwtje gegeven wat ik echt nodig had. Het voelde alsof alles op z’n plek viel. Er viel een last van mijn schouders en er ontstond een frisse moed om door te gaan en door te pakken. Nu ik dit schrijf voel ik de goede energie weer omhoog komen, het enthousiaste gevoel. Het heeft mij veel positieve energie gegeven, mijzelf nog beter leren kennen en tegelijkertijd een heel rustgevend gevoel. In een woord ; BIJZONDER! Lieve Rachel, ontzettend bedankt voor deze mooie middag, jij hebt mijn ogen geopend. Ik kom zeker weer terug in de toekomst!"
"Na het overlijden van mijn vader begin dit jaar, kwam ik bij Rachel terecht. Ik zat vol met vragen en liep met mijn ziel onder mijn armen. Zij adviseerde een jaarlegging en daar stond ik voor open. De legging was zo bijzonder en correct. Echt hoe mijn leven er op dat moment ook uit zag. Ik ben zeer dankbaar voor de legging die zij voor mij heeft gelegd. En omdat het een jaarlegging was kan ik ook kijken naar de aankomende maanden en wat mij eventueel te wachten staat, dat is voor mij toch een stok achter de deur. Ik kan het iedereen aanraden, je zal versteld staan😊"
Fatima
Wijkcoach
"Door ziekte en grote veranderingen afgelopen jaren raakte ik zo nu en dan van mijn basis af. De basis van wat voor mij belangrijk is en ook het luisteren naar mijn innerlijke zelf. Door middel van een tarot sessie via video met Rachel kreeg ik weer inzicht in waar ik voor sta, wat mij echt gelukkig maakt en waar mijn basis ligt. Door het leggen van de kaarten kreeg ik antwoorden op veel vragen, onder andere ook de betekenis van mijn dromen over mijn moeder. Ben dankbaar voor het inzicht na deze sessie, Super! Dank Rachel!"
Sri Yanti
medisch secretaresse